Przed siebie - Kukuś |
Autor |
Wiadomość |
Kasia777
ujrzeć swoją metę

Pomogła: 2 razy Wiek: 46 Dołączyła: 08 Wrz 2010 Posty: 418 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: Pon Sty 09, 2012 23:10
|
|
|
Bodziu
Bycie na forum nie przewiduje listy obecności, a przyjaciół chyba po obecności się nie ocenia.
Każdy sam decyduje ile jest, kiedy i co ma do powiedzenia.
Pozdrawiam |
_________________ Umyj słonia |
|
|
|
 |
bodziu
Bloger

|
Wysłany: Wto Sty 10, 2012 00:06
|
|
|
Kasia777 napisał/a: | Bodziu
Bycie na forum nie przewiduje listy obecności, a przyjaciół chyba po obecności się nie ocenia.
Każdy sam decyduje ile jest, kiedy i co ma do powiedzenia.
Pozdrawiam |
...masz rację Kasiu, ale jednak czasami wolał bym usłyszeć jakieś dwa zdania jak sobie ktoś radzi lub nie... niż tylko wzmiankę która tak naprawdę nic o nikim nie mówi. Nie chcę się tłumaczyć, ale przywiązuję się do ludzi i jest mi cholernie przykro kiedy nagle znikają i zapominają o innych. Ale tak masz rację, moje odczucia powinny pozostać tylko moje |
_________________ " nigdy nie wzniesiesz się ponad to, czemu nie chcesz spojrzeć w oczy" |
|
|
|
 |
kukuś

Pomogła: 13 razy Dołączyła: 25 Mar 2010 Posty: 1455
|
Wysłany: Śro Lut 22, 2012 20:49
|
|
|
dzień dobry wszystkim
Bodziu , przepraszam , że w Nowy Rok się nie przywitałam , zajrzałam tylko żeby złożyć życzenia , żeby powiedzieć , że pamiętam , o grzeczności niestety zapomniałam .
Niemożliwym jest natomiast abym kiedykolwiek zapomniała o tym forum - o Was kochani , tak się stać nie może ! Zbyt wiele dla mnie znaczycie , a ja dużo wam zawdzięczam .i bardzo to wszystko cenię . . Nie raz się mówiło ( pisało ) " ile nóg tyle dróg " , bo dróg prowadzących do trzeżwości , wolności i własnego spokoju jest wiele . Moja musiała być widocznie taka oddalona od komputera , od forum , a że nie lubię się sama sobie przeciwstawiać , to poddałąm się temu co wówczas czułam , a czułam potrzebę realizowania się w realu . Teraz myślę , że jest to nawet dobre , taka możliwość sprawdzenia się - na " szerokie wody życia " bez uzalania się nad sobą , bez rozpamiętywania , bez Waszego wspaecia .
I jest dobrze , radzę sobie bez uzależniających pokus .
Pozdrawiam serdecznie
Ps.
Acha , zajrzę jutro , nie będę czekała do Nowego Roku |
|
|
|
 |
bacha
Basia
Pomogła: 13 razy Wiek: 65 Dołączyła: 24 Mar 2010 Posty: 3204 Skąd: W-m
|
Wysłany: Śro Lut 22, 2012 23:07
|
|
|
kukuś napisał/a: | I jest dobrze , radzę sobie bez uzależniających pokus . | Cieszę się bardzo że znowu jestes Trzymaj sie cieplutko !buzka |
_________________ Basia
http://www.youtube.com/wa...ture=plpp_video |
|
|
|
 |
jacek78
gadzet

Pomógł: 14 razy Wiek: 47 Dołączył: 26 Mar 2010 Posty: 4449 Skąd: Skawina
|
Wysłany: Śro Lut 22, 2012 23:40
|
|
|
kukuś napisał/a: | Niemożliwym jest natomiast abym kiedykolwiek zapomniała o tym forum - o Was kochani , tak się stać nie może |
Cieszę się bardzo
kukuś napisał/a: | bo dróg prowadzących do trzeżwości , wolności i własnego spokoju jest wiele |
Zgadzam sie z tym.Każdy wybiera swoją drogę trzeźwosci
kukuś napisał/a: | Acha , zajrzę jutro , nie będę czekała do Nowego Roku |
no myśle
pozdrawiam |
_________________ Jacek AA
"Wszyscy wiedzą,że czegoś nie da się zrobić i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da i on to właśnie robi"
Albert Einstein |
|
|
|
 |
guciu
... zalatany ...

Pomógł: 2 razy Wiek: 49 Dołączył: 26 Mar 2010 Posty: 594 Skąd: Łódź
|
Wysłany: Czw Lut 23, 2012 10:42
|
|
|
kukuś napisał/a: | " ile nóg tyle dróg " |
... skąd ja to znam ...
... cześć Ptaszyno ... |
_________________ ... co mnie nie zabiło, to mnie wzmocni ... |
|
|
|
 |
bodziu
Bloger

|
Wysłany: Czw Lut 23, 2012 12:23
|
|
|
guciu napisał/a: | kukuś napisał/a:
" ile nóg tyle dróg "
... skąd ja to znam ... |
A ja wiem skąd znam te słowa... i bardzo dziękuję za nie właśnie Tobie i gutkowi... stały się one swojego rodzaju mottem mojego życia...
guciu,
|
_________________ " nigdy nie wzniesiesz się ponad to, czemu nie chcesz spojrzeć w oczy" |
|
|
|
 |
bodziu
Bloger

|
Wysłany: Czw Lut 23, 2012 12:29
|
|
|
kukuś napisał/a: | Bodziu , przepraszam , że w Nowy Rok się nie przywitałam , zajrzałam tylko żeby złożyć życzenia , żeby powiedzieć , że pamiętam , o grzeczności niestety zapomniałam . |
Wierz mi że doskonale Cę rozumiem ... myślę nawet że i wtedy rozumiałem ale jakoś na chwile straciłem grunt pod nogami i stąd moja reakcja... i to ja przepraszam Ciebie. Bardzo się cieszę że jesteś...
kukuś, bacha, jacek78, |
|
|
|
 |
guciu
... zalatany ...

Pomógł: 2 razy Wiek: 49 Dołączył: 26 Mar 2010 Posty: 594 Skąd: Łódź
|
Wysłany: Czw Lut 23, 2012 14:57
|
|
|
bodziu, |
_________________ ... co mnie nie zabiło, to mnie wzmocni ... |
|
|
|
 |
Halinka
Siła spokoju.

Pomogła: 27 razy Wiek: 71 Dołączyła: 25 Mar 2010 Posty: 4469 Skąd: podkarpacie
|
Wysłany: Czw Lut 23, 2012 15:56
|
|
|
kukuś napisał/a: | Acha , zajrzę jutro , nie będę czekała do Nowego Roku |
Czy to znaczy,że do nas wracasz ? Fajnie by było, bo ostatnio i Guciu częściej zagląda, jeszcze ściągniemy Kajaadę i będzie jak dawniej |
_________________ Halinka
Nie żałuj, nigdy nie żałuj, że mogłeś coś zrobić w życiu, a tego nie zrobiłeś. Nie zrobiłeś , bo nie mogłeś.
STANISŁAW LEM
 |
|
|
|
 |
kukuś

|
Wysłany: Czw Lut 23, 2012 23:44
|
|
|
bodziu napisał/a: | Wierz mi że doskonale Cę rozumiem ... myślę nawet że i wtedy rozumiałem ale jakoś na chwile straciłem grunt pod nogami i stąd moja reakcja... |
a ja z kolei , doskonale rozumiem Twoją reakcję i powiem Ci Bodziu , że cieszę się z tego , że tak właśnie wtedy powiedziałeś ( pomyślałeś ) . Bo to znaczy , ze moja obecność na forum nie jest Tobie obojętna , a może nawet mnie trochę lubisz
Fajnie , że jesteś |
|
|
|
 |
kukuś

|
Wysłany: Czw Lut 23, 2012 23:49
|
|
|
bacha, jacek78, guciu, Halinka,
jak ja się za wami strasznie stęskniłam .
Warto było wyruszyć z domu , żeby doświadczyć tego , co się czuje kiedy się wraca do domu . |
|
|
|
 |
jacek78
gadzet

Pomógł: 14 razy Wiek: 47 Dołączył: 26 Mar 2010 Posty: 4449 Skąd: Skawina
|
Wysłany: Czw Lut 23, 2012 23:53
|
|
|
kukuś napisał/a: | jak ja się za wami strasznie stęskniłam .
Warto było wyruszyć z domu , żeby doświadczyć tego , co się czuje jak się wraca do domu |
Ja też za Tobą Cieszę sie że wróciłaś do domu cała i zdrowa oraz z bagażem doświadczeń |
_________________ Jacek AA
"Wszyscy wiedzą,że czegoś nie da się zrobić i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da i on to właśnie robi"
Albert Einstein |
|
|
|
 |
Mietek
Mietek

Pomógł: 23 razy Wiek: 75 Dołączył: 28 Mar 2010 Posty: 3734 Skąd: Grójec
|
Wysłany: Czw Lut 23, 2012 23:55
|
|
|
kukuś napisał/a: | Warto było wyruszyć z domu , żeby doświadczyć tego , co się czuje kiedy się wraca do domu . |
To może te wycieczki postaraj się robić trochę krótsze
Ja mimo wszystko cieszę się że będę mógł z Tobą poklikać
Wszystkiego dobrego |
_________________ % mnie nie zabiły, to znak, że mam jeszcze coś do zrobienia |
|
|
|
 |
dora
Moderator

Pomogła: 22 razy Dołączyła: 26 Mar 2010 Posty: 4423
|
Wysłany: Pią Lut 24, 2012 18:52
|
|
|
kukuś napisał/a: | ze moja obecność na forum nie jest Tobie obojętna |
Ja rowniez stesknilam sie za Toba. Fajnie, ze jestes |
_________________ ...''Pomimo łez wciąż można biec, ale trzeba tego bardzo chcieć....''
 |
|
|
|
 |
|