|
Witaj na stronach niepije.com.pl
Forum wsparcia, dla osób uzależnionych i współuzależnionych od alkoholu. Dawniej niepije.net
|
25 lat AA na Podbeskidziu oraz regionalny zlot radości |
Autor |
Wiadomość |
jacek78
gadzet

Pomógł: 14 razy Wiek: 47 Dołączył: 26 Mar 2010 Posty: 4449 Skąd: Skawina
|
Wysłany: Śro Kwi 18, 2012 20:51 25 lat AA na Podbeskidziu oraz regionalny zlot radości
|
|
|
DRODZY PRZYJACIELE!!!
W tym roku, 1 września 2012 roku spotkamy się w Międzybrodziu Żywieckim, na Zlocie Radości Regionu Galicja i 25 lat AA na Podbeskidziu, pod hasłem: „Z sercem i radością do trzeźwości”.
Zlot odbędzie się w Ośrodku Wypoczynkowym „Niagara” położonym około 300 m od Zalewu Międzybrodzkiego, który posiada 164 miejsca noclegowe w dwóch niezależnych budynkach. Pokoje gościnne wyposażone są w łazienki. Dodatkowo baza hotelowa dla 110 osób. Zaplecze ośrodka stanowi stołówka na 200 osób. Więcej informacji na temat Ośrodka Wypoczynkowego ,,Niagara’’, oraz jego okolicy można uzyskać na stronie internetowej www.owniagara.pl.
Dodatkowa baza noclegowa, Ośrodek wczasowy Ondraszek - Międzybrodzie Żywieckie: ul. Isepnicka 1, tel.724050637 www.turystyka.beskidy.pl/ondraszek , dysponujący 91 miejscami w 21 domkach murowanych.
Okolica sprzyja aktywnemu wypoczynkowi (www.parkilinowe.pl), np. można wyjść w Beskid Mały indywidualnie lub z licencjonowanym przewodnikiem. Tych mniej aktywnych zapraszamy do kolejki, którą będą mogli wyjechać na górę Żar u podnóży której ulokowany jest ośrodek. Zmęczonym proponujemy relaks w saunie rzymsko-fińskiej, wannie z hydromasażem, siłowni, kabinie parowej, bicze szkockie.
Z ośrodka będzie korzystać już od 31.08. do 02.09.2012 r.
Zapraszamy więc wszystkich z rodzinami i przyjaciółmi na nasze wspólne święto – pragniemy podzielić się z Wami naszą radością, ze wspólnego trzeźwienia i zdrowienia. Z radością powitamy zaprzyjaźnione wspólnoty Al-Anon i Alateen. Niech Zlot Radości Regionu stanie się prawdziwym Świętem Radości, by towarzyszyła mu nieustająca Pogoda Ducha, tolerancja, trzeźwość każdego z nas i radość z tej trzeźwości.
Oczywiście w programie zlotu nie zabraknie okazji do podzielenia się swoją siłą, nadzieją i doświadczeniem na mityngach. Wszystkich wspólnot obecnych na zlocie. Swoją radość będziemy mogli wyrazić w trakcie uroczystości i podczas imprez towarzyszących.
Szczegółowy program Zlotu, można pobrać ze strony regionalnej: www.aagalicja.cracow.pl
Informację o zlocie zamiesścimy również na stronie ogólnopolskiej: www.aa.org.pl.
Wierzymy, że nasz Zlot Radości po raz kolejny stanie się wielkim radosnym świętem całej Wspólnoty AA, oraz jej Przyjaciół.
Serdecznie zapraszamy, życząc Pogody Ducha.
Organizatorzy
http://www.aagalicja.crac...trad/folder.pdf
http://www.aagalicja.crac...ad/kwatery.html |
_________________ Jacek AA
"Wszyscy wiedzą,że czegoś nie da się zrobić i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da i on to właśnie robi"
Albert Einstein |
|
|
|
 |
Franiu
Moderator

Pomógł: 8 razy Wiek: 73 Dołączył: 24 Mar 2010 Posty: 2768 Skąd: D.G.
|
Wysłany: Czw Kwi 19, 2012 06:44
|
|
|
jacek78 napisał/a: | spotkamy się w Międzybrodziu Żywieckim, na Zlocie Radości Regionu Galicja i 25 lat AA na Podbeskidziu, pod hasłem: „Z sercem i radością do trzeźwości”. |
A ja mam konferencję Służb Regionu w Międzybrodziu w Maju |
_________________ "Przebaczenie jest dwukierunkową drogą, bo ilekroć przebaczamy komuś, przebaczamy również samemu sobie."
http://www.blok.rzsa.pl/ |
|
|
|
 |
jacek78
gadzet

Pomógł: 14 razy Wiek: 47 Dołączył: 26 Mar 2010 Posty: 4449 Skąd: Skawina
|
Wysłany: Czw Kwi 19, 2012 21:09
|
|
|
Franiu napisał/a: | A ja mam konferencję Służb Regionu w Międzybrodziu w Maju |
może kiedyś sie spotkamy na jakimś zlocie czy konferencji
pozdrawiam |
_________________ Jacek AA
"Wszyscy wiedzą,że czegoś nie da się zrobić i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da i on to właśnie robi"
Albert Einstein |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 6 |
|
|