|
Witaj na stronach niepije.com.pl
Forum wsparcia, dla osób uzależnionych i współuzależnionych od alkoholu. Dawniej niepije.net
|
....abstynentka.... |
Autor |
Wiadomość |
Mietek
Mietek

Pomógł: 23 razy Wiek: 75 Dołączył: 28 Mar 2010 Posty: 3734 Skąd: Grójec
|
Wysłany: Pią Cze 15, 2012 00:09
|
|
|
jacek78 napisał/a: | Ale czemu |
Jacuś,
jak byś zaczynał trzeźwieć w tym czasie co Krzysztof i ja zaczynaliśmy, nie zadałbyś tego pytania. |
_________________ % mnie nie zabiły, to znak, że mam jeszcze coś do zrobienia |
|
|
|
 |
Krzysztof

|
Wysłany: Pią Cze 15, 2012 12:00
|
|
|
Mietek napisał/a: | jacek78 napisał/a: | Ale czemu |
Jacuś,
jak byś zaczynał trzeźwieć w tym czasie co Krzysztof i ja zaczynaliśmy, nie zadałbyś tego pytania. |
Mieciu, nie pisz tak, bo narobisz sobie tylko wrogów. To, kiedy i w jakich warunkach zaczynaliśmy, nie ma znaczenia.
Ja tylko bym chcial, żeby Jacek wreszcie zrozumiał, że MÓWIĆ MĄDRZE, TO NIE ZNACZY DUŻO !!!!
Nie ma tematu i nie ma forum, w którym On nie miałby zawsze czegoś do powiedzenia i aż do wyrzygania "dzieli się doświadczeniem, siłą i nadzieją...." |
|
|
|
 |
jacek78
gadzet

Pomógł: 14 razy Wiek: 47 Dołączył: 26 Mar 2010 Posty: 4449 Skąd: Skawina
|
Wysłany: Pią Cze 15, 2012 15:00
|
|
|
Mietek napisał/a: | jak byś zaczynał trzeźwieć w tym czasie co Krzysztof i ja zaczynaliśmy, nie zadałbyś tego pytania. |
Troszke Cie Mietku nie rozumię dlaczego ale przepraszam .już nie będe tak pytał.wole zostawić to dla siebie
Krzysztof napisał/a: | Ja tylko bym chcial, żeby Jacek wreszcie zrozumiał, że MÓWIĆ MĄDRZE, TO NIE ZNACZY DUŻO |
Może kiedyś zrozumię.Narazie mówie jak mówię i niemam zamiaru się podporządkowywać do tego jak Ty uważasz.Zresztą poznałem Cię, wiec myśle że to tyczy się Ciebie- MÓWIĆ MĄDRZE, TO NIE ZNACZY DUŻO
Krzysztof napisał/a: | Nie ma tematu i nie ma forum, w którym On nie miałby zawsze czegoś do powiedzenia i aż do wyrzygania "dzieli się doświadczeniem, siłą i nadzieją...."
|
Uważam że niema takiego tematu, gdzie coś mówie i rzygam po drugie nie zmusza Cię nikt abyś czytał.Ja tylko piszę i przynajmniej nie pouczam.To jak sie dziele swoim doświadczeniem, to tylko moja sprawa.Nie zmuszam nikogo do tego aby z tego skorzystał.Robię to dla siebie A jak inni to odbierają to już ich problem.
Nie jestem idealny i wole być takim jakim jestem.Nie chciałbym nigdy być takim alkoholikiem o jakich się mówi nieraz - krwawiący diakon
pozdrawiam
p.s. przepraszam Kaju że w Twoim temacie piszę |
_________________ Jacek AA
"Wszyscy wiedzą,że czegoś nie da się zrobić i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da i on to właśnie robi"
Albert Einstein |
Ostatnio zmieniony przez jacek78 Pią Cze 15, 2012 15:17, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Mariusz

|
Wysłany: Pią Cze 15, 2012 15:16
|
|
|
Prosiłbym o nie czepianie się, a w szczególności o nie jechanie po kimś i zachowanie swojej opinij o kimś, dla siebie.
Jedni lubią pomarańcze, inni mogą je nienawidzić właśnie za smak.
Co nie musi znaczyć, że któraś z opinij będzie tą właściwą. |
_________________ Brak śniegu to znak, że go nie ma . Co nie znaczy, że nigdy nie spadnie...
|
|
|
|
 |
Krzysztof

|
Wysłany: Pią Cze 15, 2012 19:54
|
|
|
Mariusz napisał/a: | Prosiłbym o nie czepianie się, a w szczególności o nie jechanie po kimś i zachowanie swojej opinij o kimś, dla siebie.
Jedni lubią pomarańcze, inni mogą je nienawidzić właśnie za smak.
Co nie musi znaczyć, że któraś z opinij będzie tą właściwą. |
sorry Mariusz, tak jakos mnie poniosło....
pisałem bez przekonania, bo czułem, że Jacek i tak tego nie zrozumie.....
zamykam się na dłużej, więc będzie miał więcej miejsca na dzielenie się siła, nadzieją i do0świadczeniem..... |
|
|
|
 |
Barbara z Mazur
dressmaker

Pomogła: 1 raz Dołączyła: 10 Lis 2010 Posty: 169 Skąd: Niemcy
|
Wysłany: Sob Cze 16, 2012 00:02
|
|
|
Krzysztof napisał/a: | pisałem bez przekonania, bo czułem, że Jacek i tak tego nie zrozumie..... |
paskudne |
_________________ Idź swoją drogą, a ludzie niech mówią, co chcą.
Dante Alighieri |
|
|
|
 |
kajadda

Pomogła: 16 razy Wiek: 57 Dołączyła: 26 Mar 2010 Posty: 3414 Skąd: katowice
|
Wysłany: Sob Cze 16, 2012 17:22
|
|
|
Krzysztof, masz imponujący stan trzeźwości na liczniku, prowadzisz swoją audycję dla alkoholików i pomimo iż masz o sobie bardzo wysokie mniemanie dla mnie nadal jesteś przemądrzałym, zadufanym w sobie du..pkiem. |
_________________ "Prawdziwy akt odkrycia nie polega na odnajdywaniu nowych lądów,lecz na patrzeniu na stare w nowy sposób." Marcel Proust |
|
|
|
 |
Krzysztof

|
Wysłany: Sob Cze 16, 2012 19:18
|
|
|
No dobrze, Kaja masz rację: JESTEM PRZEMĄDRZAŁYM, ZADUFANYM W SOBIE DUPKIEM.
I to już ustaliliśmy.
Przepraszam Jacka i wszystkich, których mój wpis wkurzył. Nie jest to łatwe, ale muszę przyznać, że coraz częściej puszczają mi nerwy - a powinno być odwrotnie.
Żeby wszystko było do końca jasne: NIGDY NIE CHCIAŁEM robić za żadnego guru, nigdy nie uzurpowałem sobie prawa do tego, że moja prawda jest "najmojsza".
Ale kolejny raz też przekonałem się, że net, to nie jest medium, w którym powinienem się wypowiadać.
Toteż obiecuję, że zamkne pysk i ogranicze się jedynie do czytania. Ci, którzy będą chcieli ze mną pogadać byc może znajdą okazję przy spotakniu "face to face.".
Raz jeszcze przepraszam. |
|
|
|
 |
jasio świstak
Pomógł: 2 razy Wiek: 67 Dołączył: 17 Paź 2011 Posty: 177 Skąd: płock
|
Wysłany: Sob Cze 16, 2012 19:52
|
|
|
Krzysiu zawsze z wielką przyjemnością z tobą pogadam
A twoich złośliwości pewnie nie tylko mi będzie brakować |
|
|
|
 |
Mietek
Mietek

Pomógł: 23 razy Wiek: 75 Dołączył: 28 Mar 2010 Posty: 3734 Skąd: Grójec
|
Wysłany: Sob Cze 16, 2012 20:07
|
|
|
Krzysztof napisał/a: | Toteż obiecuję, że zamkne pysk i ogranicze się jedynie do czytania. |
Spokojnie Krzychu,
po raz kolejny przekonałem się ze książkowy abstynent, nie zrozumie, lub nie chce zrozumieć praktykującego w trzeźwieniu alkoholika. kajadda napisał/a: | dla mnie nadal jesteś przemądrzałym, zadufanym w sobie du..pkiem. |
Jak dla mnie, to bardzo dobry przykład niskiego mniemania. |
_________________ % mnie nie zabiły, to znak, że mam jeszcze coś do zrobienia |
|
|
|
 |
jacek78
gadzet

Pomógł: 14 razy Wiek: 47 Dołączył: 26 Mar 2010 Posty: 4449 Skąd: Skawina
|
Wysłany: Sob Cze 16, 2012 20:47
|
|
|
Krzysztof napisał/a: | Przepraszam Jacka i wszystkich |
Mnie nie musisz przepraszać bo niemasz za co.Każdy ma prawo mieć swoje zdanie Krzysztof napisał/a: | Ale kolejny raz też przekonałem się, że net, to nie jest medium, w którym powinienem się wypowiadać. |
Ja jestem innego zdania.Myśle że powinienneś, tylko według mnie powinienneś to robić tak jak w realu
A wiem jak rozmawiasz z innymi alkoholikami w realu czy w w radiu
Czy nie dało by się tego też stosowac na forum
pozdrawiam
Mietek napisał/a: | po raz kolejny przekonałem się ze książkowy abstynent, nie zrozumie, lub nie chce zrozumieć praktykującego w trzeźwieniu alkoholika. |
na jakim przykładzie się przekonałeś Mieciu albo co Cię do tego skłoniło Troszke nie rozumię tego co napisałeś |
_________________ Jacek AA
"Wszyscy wiedzą,że czegoś nie da się zrobić i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da i on to właśnie robi"
Albert Einstein |
|
|
|
 |
guciu
... zalatany ...

Pomógł: 2 razy Wiek: 49 Dołączył: 26 Mar 2010 Posty: 594 Skąd: Łódź
|
Wysłany: Sob Cze 16, 2012 22:58
|
|
|
Krzysztof napisał/a: | muszę przyznać, że coraz częściej puszczają mi nerwy - a powinno być odwrotnie. |
... mądre zdanie ... myślę, że zarówno Ty, jak i My wszyscy powinniśmy je zapamiętać ...
Mietek napisał/a: | Jak dla mnie, to bardzo dobry przykład niskiego mniemania. |
... nie niskiego mniemania ... to przykład jak alkoholik bez względu na staż i radia i mądrość i doświadczenie, potrafi w sposób bezwzględny i w mojej ocenie głupi, sprowokować i wywołać burzę ...
... tak sobie myślę Przyjaciele z większym stażem, że na mitingach nauczono mnie, że aby się nie napić należy przewidywać i być odpowiedzialnym ... może warto byłoby czasem powrócić na początek drogi i posłuchać, pomyśleć, a nie zjadać kawałek po kawałku wszystkie rozumy ? ...
Mietek napisał/a: | jacek78 napisał/a:
Ale czemu
Jacuś,
... to kto ma tym z mniejszym stażem na takie pytania odpowiadać ? ... ksiądz w konfesjonale ? ...
... jak słyszę teksty, że "ja to zaczynałem wtedy, kiedy ty srałeś w pieluchę" , to nachodzi mnie obrzydzenie ...
... kur**a mać ... myślałem, że jesteśmy równi ... ale widzę, że znowu są trzeźwi i trzeźwiejsi ... ręce opadają ... Krzysztofa nie znam i myślę, że nie miałbym w tym przyjemności, ale Ciebie Mietek poznałem i nie wydawało mi się, że stosujesz taki podział ...
... pomimo wszystko pozdrawiam wszystkich bez wyjątków ...
... Tomasz Alkoholik z niewielkim stażem ... |
_________________ ... co mnie nie zabiło, to mnie wzmocni ... |
|
|
|
 |
Mariusz

|
Wysłany: Sob Cze 16, 2012 22:59
|
|
|
Już trochę za późno, ale kolejne ataki będą usuwane, a osoby bezwzględnie banowane.
Forum powstało z myślą o wzajemnej dyskusji, ale na poziomie... |
_________________ Brak śniegu to znak, że go nie ma . Co nie znaczy, że nigdy nie spadnie...
|
Ostatnio zmieniony przez Mariusz Sob Cze 16, 2012 23:01, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
guciu
... zalatany ...

|
Wysłany: Sob Cze 16, 2012 23:00
|
|
|
... i przepraszam Kajka, że w Twoim temacie ...
... buziak ... |
|
|
|
 |
guciu
... zalatany ...

|
Wysłany: Sob Cze 16, 2012 23:03
|
|
|
Mariusz, |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| Strona wygenerowana w 0,1 sekundy. Zapytań do SQL: 6 |
|
|