Jestem i żyję |
Autor |
Wiadomość |
guciu
... zalatany ...

Pomógł: 2 razy Wiek: 49 Dołączył: 26 Mar 2010 Posty: 594 Skąd: Łódź
|
Wysłany: Nie Sie 05, 2012 07:26
|
|
|
... od dzisiaj Gienia jest moją idolką ...
... bombowa laska ...
... pozdrawiam ... G ... |
_________________ ... co mnie nie zabiło, to mnie wzmocni ... |
|
|
|
 |
jacek78
gadzet

Pomógł: 14 razy Wiek: 47 Dołączył: 26 Mar 2010 Posty: 4449 Skąd: Skawina
|
Wysłany: Nie Sie 05, 2012 09:40
|
|
|
Mietek napisał/a: | jacek78 napisał/a: | jakbym żonce do łóżka wpuscił to byłby horror |
Czyżbyś chciał wdowcem zostać |
Wdowcem to nie ale może by mnie zaczeła słuchać w końcu |
_________________ Jacek AA
"Wszyscy wiedzą,że czegoś nie da się zrobić i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da i on to właśnie robi"
Albert Einstein |
|
|
|
 |
jacek78
gadzet

|
Wysłany: Nie Sie 05, 2012 09:41
|
|
|
guciu napisał/a: | od dzisiaj Gienia jest moją idolką |
mi się też spodobała a nazwa Gienia jest super |
"Wszyscy wiedzą,że czegoś nie da się zrobić i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da i on to właśnie robi"
Albert Einstein |
|
|
|
 |
Mariusz

|
Wysłany: Nie Sie 05, 2012 15:16
|
|
|
Jasio, u mnie też kiedyś żonka powiedziała, że albo pająk, albo Ona z wiadomych powodów wybrałem wtedy żonkę, ktoś musiał zarabiać jak ja swój cały czas poświęcałem albo myślą o wieczornym piciu, albo byłem upity.
Oczywiście i dziś bym nie miał ptasznika gdyby żonka nie zmieniła zdania, ale teraz widzę, że częściej przy terrarium z Gienią siedzi niż Ja
Myślę, że do wszystkiego albo się dorasta, albo to coś nas przerasta w każdym bądź razie mamy ptasznika i powoli przymierzam się do kolejnych. Oczywiście w zgodzie z resztą rodzinki
Żre to karaczany i inne robactwa, wszystko można dostać na allegro.
Pozdrawiam wszystkich
Kaja, Halinka, Jasio, Jacek, Lotny, Mietek |
_________________ Brak śniegu to znak, że go nie ma . Co nie znaczy, że nigdy nie spadnie...
|
|
|
|
 |
jasio świstak
Pomógł: 2 razy Wiek: 67 Dołączył: 17 Paź 2011 Posty: 177 Skąd: płock
|
Wysłany: Nie Sie 05, 2012 16:14
|
|
|
Bestia jest śliczna
A ze robactwo wcina to i pożyteczne
Tylko nie daj boże żeby to to w nocy z terrarium wylazło
Jeszcze w młodzieńczych latach miałem węża i głupie bydle wzięło i uciekło .
Schował się bydlak w rękawie swetra siostry jak go chciała założyć wypadł
Musieliśmy się obaj bardzo szybko ewakuować
Ja bardzo późnym wieczorem wróciłem do domu on zamieszkał u kolegi |
|
|
|
 |
Halinka
Siła spokoju.

Pomogła: 27 razy Wiek: 71 Dołączyła: 25 Mar 2010 Posty: 4469 Skąd: podkarpacie
|
Wysłany: Nie Sie 05, 2012 20:57
|
|
|
jasio świstak napisał/a: | Bestia jest śliczna |
brrrrr, może i śliczna, ale moją idolką nie będzie |
_________________ Halinka
Nie żałuj, nigdy nie żałuj, że mogłeś coś zrobić w życiu, a tego nie zrobiłeś. Nie zrobiłeś , bo nie mogłeś.
STANISŁAW LEM
 |
|
|
|
 |
jasio świstak
|
Wysłany: Pon Sie 06, 2012 19:36
|
|
|
Halino dlaczego mnie to nie dziwi
Nie wiele kobiet jest fankami tego rodzaju zwierzątek domowych |
|
|
|
 |
Mariusz

|
Wysłany: Wto Sie 07, 2012 15:27
|
|
|
jasio świstak napisał/a: | Nie wiele kobiet jest fankami tego rodzaju zwierzątek domowych | Moja żonka powoli się wciąga.
Dla mnie to jak zdobycie korony świata
Od dziecka interesowały mnie ptaszniki, miałem z nimi mały kontakt, bo czasami widziałem je na giełdzie zoologicznej w Łodzi.
Dziś wreszcie mam, będę teraz polował na rzadsze okazy, oczywiście z papierami na nie.
Reszta w normie, trzeźwieje powolutku i już nigdzie się nie speszę.
Terapia od września, nie wiem czy u Was tak jest, ale u nas jest okres wakacyjny.
Poszedłem do szkoły od września zaczynam, miałem o tym nie wspominać, ale co mi tam, reszty nie zdradzę, może za kilka lat, albo będę udawał, że tego nie było
Pozdrawiam
Edit: Bym zapomniał, nadal palę elektryka i jest Ok. Nie pamiętam już smaku analoga, ale nie powiem, że czasami o nim nie pomyślę. |
_________________ Brak śniegu to znak, że go nie ma . Co nie znaczy, że nigdy nie spadnie...
|
|
|
|
 |
dora
Moderator

Pomogła: 22 razy Dołączyła: 26 Mar 2010 Posty: 4423
|
Wysłany: Wto Sie 07, 2012 18:37
|
|
|
Mariusz napisał/a: | nadal palę elektryka i jest Ok. Nie pamiętam już smaku analoga, ale nie powiem, że czasami o nim nie pomyślę. |
Witaj w krainie e-palenia Ja delektuje sie takim papierosem dopiero od miesiaca kombinowalam z liguidami ale juz znalazlam swoj smak |
_________________ ...''Pomimo łez wciąż można biec, ale trzeba tego bardzo chcieć....''
 |
|
|
|
 |
jacek78
gadzet

|
Wysłany: Wto Sie 07, 2012 22:31
|
|
|
Mariusz napisał/a: | Reszta w normie, trzeźwieje powolutku i już nigdzie się nie speszę. |
To super Przecież Ty się nigdy nie spieszyłeś tylko małymi kroczkami chyba
Mariusz napisał/a: | Poszedłem do szkoły od września zaczynam, miałem o tym nie wspominać, ale co mi tam |
To super i gratuluje
Też kiedyś poszłem dzięki chyba namowom innych.Każdy mi mówił, że jak zaczołeś trzeźwieć to może cza zacząć myśleć nad zmianą siebie.Może jakaś szkoła, może jakaś żonka
I posłuchałem ich rad i dzisiaj jestem technik elektro-mechanik oraz rodzinę też swoją mam
dora napisał/a: | Witaj w krainie e-palenia Ja delektuje sie takim papierosem dopiero od miesiaca |
Ja se pale skręrty i sam se robię Pale tak już od ponad roku i troszke zaoszczędziłem kasy Stówka tylko na miesiąc a nie jak kiedyś 600 zł
pozdrawiam |
Albert Einstein |
|
|
|
 |
Halinka
Siła spokoju.

|
Wysłany: Śro Sie 08, 2012 20:42
|
|
|
Mariusz napisał/a: | Edit: Bym zapomniał, nadal palę elektryka i jest Ok. Nie pamiętam już smaku analoga, ale nie powiem, że czasami o nim nie pomyślę. |
Gratuluję, to już niedługo będziesz wolny od nałogu, chyba, że w to miejsce znajdziesz inny np. ptaszniki |
Nie żałuj, nigdy nie żałuj, że mogłeś coś zrobić w życiu, a tego nie zrobiłeś. Nie zrobiłeś , bo nie mogłeś.
STANISŁAW LEM
 |
|
|
|
 |
Halinka
Siła spokoju.

|
Wysłany: Śro Sie 08, 2012 20:42
|
|
|
Mariusz napisał/a: | Poszedłem do szkoły |
Jeszcze większe GRATULACJE |
STANISŁAW LEM
 |
|
|
|
 |
jasio świstak
|
Wysłany: Śro Sie 08, 2012 21:54
|
|
|
Jacek napisał:
Ja se pale skręrty i sam se robię
Ja to pale już pięć lat
Wcześniej kręciłem w palcach z filtrem
Teraz zainwestowałem w elektryczna maszynkę
E papieros leży czasem go pale za kierownica |
|
|
|
 |
jacek78
gadzet

|
Wysłany: Śro Sie 08, 2012 22:41
|
|
|
jasio świstak napisał/a: | Teraz zainwestowałem w elektryczna maszynkę |
i jak sie robi maszynką? |
Albert Einstein |
|
|
|
 |
Mariusz

|
Wysłany: Czw Sie 09, 2012 15:05
|
|
|
dora napisał/a: | Witaj w krainie e-palenia Ja delektuje sie takim papierosem dopiero od miesiaca kombinowalam z liguidami ale juz znalazlam swoj smak |
Ja palę ponad trzy miesiące i nadal kombinuję ze smakami jacek78 napisał/a: | Stówka tylko na miesiąc a nie jak kiedyś 600 zł |
No ja gdzieś max 40 zł. teraz i zdrowo
Halinka, dziękuje Co do ptaszników to raczej zamiłowanie, kombinowanie z rozmnożeniem ittp. Od dziecka uwielbiam podglądać naturę.
|
|
|
|
|
 |
|