Przesunięty przez: Mariusz Pią Mar 26, 2010 22:23 |
Trudna miłość |
Autor |
Wiadomość |
jacek78
gadzet

Pomógł: 14 razy Wiek: 47 Dołączył: 26 Mar 2010 Posty: 4449 Skąd: Skawina
|
Wysłany: Pon Lip 16, 2012 22:16
|
|
|
dora napisał/a: | ze ''papierowy'' zrobil remont w moim pokoju |
to ten "papierowy" jeszcze nie taki zły |
_________________ Jacek AA
"Wszyscy wiedzą,że czegoś nie da się zrobić i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da i on to właśnie robi"
Albert Einstein |
|
|
|
 |
bacha
Basia
Pomogła: 13 razy Wiek: 65 Dołączyła: 24 Mar 2010 Posty: 3204 Skąd: W-m
|
Wysłany: Wto Lip 17, 2012 14:42
|
|
|
"Niestety tak to jest, ze trzeba dokonywac wyboru...co jest wazne a co najwazniejsze..."
A co jest najwazniejsze Dorotko? i co ważne? czy już wiesz? .Pozdrawiam cieplutko |
_________________ Basia
http://www.youtube.com/wa...ture=plpp_video |
|
|
|
 |
dora
Moderator

Pomogła: 22 razy Dołączyła: 26 Mar 2010 Posty: 4423
|
Wysłany: Śro Lip 18, 2012 18:37
|
|
|
jacek78 napisał/a: | to ten "papierowy" jeszcze nie taki zły |
A moze to bylo to tak, ze wstyd mu bylo, ze ja sama chcialam zrobic ten remont
Caly sprzet juz mialam zorganizowany....ehhh niewazne bacha napisał/a: | A co jest najwazniejsze Dorotko? i co ważne? czy już wiesz? |
Przez caly czas dokonuje wyborow np. odpoczac czy moze posiedziec przed kompem? hmmm wybieram odpoczynek...albo czy isc piechota do pracy czy moze podjechac autobusem? Ale odpowiadajac na Twoje pytanie: tak wiem, ze mam do zrobienia najpierw cos najwazniejszego, pozniej to co jest wazne a na koncu to co mniej wazne....Po kolei bez pospiechu i z zastanowieniem sie |
_________________ ...''Pomimo łez wciąż można biec, ale trzeba tego bardzo chcieć....''
 |
|
|
|
 |
jacek78
gadzet

|
Wysłany: Śro Lip 18, 2012 21:38
|
|
|
dora napisał/a: | A moze to bylo to tak, ze wstyd mu bylo, ze ja sama chcialam zrobic ten remont |
no pewnie tak
dora napisał/a: | Po kolei bez pospiechu i z zastanowieniem sie |
Ja sie do tego stosuje, tylko że nieraz to zastanowienie jest za długie |
"Wszyscy wiedzą,że czegoś nie da się zrobić i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da i on to właśnie robi"
Albert Einstein |
|
|
|
 |
kajadda

Pomogła: 16 razy Wiek: 57 Dołączyła: 26 Mar 2010 Posty: 3414 Skąd: katowice
|
Wysłany: Pią Lip 20, 2012 12:10
|
|
|
dora napisał/a: | Przez caly czas dokonuje wyborow np. odpoczac czy moze posiedziec przed kompem? hmmm wybieram odpoczynek...albo czy isc piechota do pracy czy moze podjechac autobusem? | ... wybierz poprostu siebie |
_________________ "Prawdziwy akt odkrycia nie polega na odnajdywaniu nowych lądów,lecz na patrzeniu na stare w nowy sposób." Marcel Proust |
|
|
|
 |
dora
Moderator

|
Wysłany: Pią Lip 20, 2012 16:17
|
|
|
Zeby nie bylo zbyt spokojnie.... wczoraj moj syn z dziewczyna zaprosili nas i jej rodzicow do knajpki i oznajmili, ze chca sie pobrac Spotkanie bylo fajne i udane....no moze troszke naciagnelismy ich na koncowy rachunek ale co tam
No i takim sposobem dorobie sie nowych sukienek |
_________________ ...''Pomimo łez wciąż można biec, ale trzeba tego bardzo chcieć....''
 |
|
|
|
 |
Mietek
Mietek

Pomógł: 23 razy Wiek: 75 Dołączył: 28 Mar 2010 Posty: 3734 Skąd: Grójec
|
Wysłany: Pią Lip 20, 2012 19:56
|
|
|
dora napisał/a: | i takim sposobem dorobie sie nowych sukienek |
I co nie daj Boże debetu na koncie |
_________________ % mnie nie zabiły, to znak, że mam jeszcze coś do zrobienia |
|
|
|
 |
Mariusz

|
Wysłany: Pią Lip 20, 2012 21:07
|
|
|
dora napisał/a: | No i takim sposobem dorobie sie nowych sukienek |
Pewnie i wnuków
Gratulacje, mimo wszystko świat się kręci we właściwą stronę |
_________________ Brak śniegu to znak, że go nie ma . Co nie znaczy, że nigdy nie spadnie...
|
|
|
|
 |
Halinka
Siła spokoju.

Pomogła: 27 razy Wiek: 71 Dołączyła: 25 Mar 2010 Posty: 4469 Skąd: podkarpacie
|
Wysłany: Pią Lip 20, 2012 21:25
|
|
|
dora napisał/a: | oznajmili, ze chca sie pobrac |
To będziemy mieli następne weselisko i pewnie dzieciaczki |
_________________ Halinka
Nie żałuj, nigdy nie żałuj, że mogłeś coś zrobić w życiu, a tego nie zrobiłeś. Nie zrobiłeś , bo nie mogłeś.
STANISŁAW LEM
 |
|
|
|
 |
jacek78
gadzet

|
Wysłany: Pią Lip 20, 2012 22:20
|
|
|
dora napisał/a: | Zeby nie bylo zbyt spokojnie.... wczoraj moj syn z dziewczyna zaprosili nas i jej rodzicow do knajpki |
No to rodzinka się powiększa A męża wziołaś ze sobą
dora napisał/a: | no moze troszke naciagnelismy ich na koncowy rachunek ale co tam |
jak zapraszają to niech stawiają
pozdrówka |
Albert Einstein |
|
|
|
 |
dora
Moderator

|
Wysłany: Pon Lip 23, 2012 09:34
|
|
|
Mietek napisał/a: | I co nie daj Boże debetu na koncie |
Wszystko w miare rozsadku Mariusz napisał/a: | świat się kręci we właściwą stronę | Masz racje Mariusz....a jeszcze jak pomagamy szczesciu isc w dobrym kierunku...to tylko cieszyc sie Halinka napisał/a: | następne weselisko i pewnie dzieciaczki |
Chcialabym aby bylo wiecej wnukow ale coz to nie ode mnie zalezy jacek78 napisał/a: | A męża wziołaś ze sobą |
Co jest miedzy nami to jest i nie powinno zaburzyc relacji miedzy dziecmi a ojcem...nie wtracam sie w to, bo sa dorosli i swoje zdanie tez maja |
 |
|
|
|
 |
jacek78
gadzet

|
Wysłany: Pon Lip 23, 2012 22:12
|
|
|
dora napisał/a: | Co jest miedzy nami to jest i nie powinno zaburzyc relacji miedzy dziecmi a ojcem |
Zgadzam sie z tym |
Albert Einstein |
|
|
|
 |
dora
Moderator

|
Wysłany: Śro Lip 25, 2012 21:41
|
|
|
Powolutku przenosze sie spowrotem do swojego pokoju...swiezo wymalowanego
U mnie wszystko jest ok...bynajmniej na ta chwile |
 |
|
|
|
 |
dora
Moderator

|
Wysłany: Czw Sie 16, 2012 18:48
|
|
|
U mnie wszystko jest ok. Luz blues czasami papierowy mnie wkurzy ale co tam, powiem co trzeba i juz...toc to jego problem
Po prawie 35 latach palenia fajek udalo mi sie przestawic na e- papieroska i jestem bardzo zadowolona, bo i taniej i oddech lepszy nie smierdzacy. A z biegiem czasu moze uda mi sie calkowicie uwolnic zobaczymy ...nic na sile i bez jakichkolwiek obietnic....jak sie uda to dobrze a jak nie to trudno... |
 |
|
|
|
 |
Mariusz

|
Wysłany: Pią Sie 17, 2012 18:39
|
|
|
dora napisał/a: | udalo mi sie przestawic na e- papieroska i jestem bardzo zadowolona |
Witaj w klubie
Ja teraz "palenie" traktuję jak deser i chwilowo nie rzucam e-fajek. |
_________________ Brak śniegu to znak, że go nie ma . Co nie znaczy, że nigdy nie spadnie...
|
|
|
|
 |
|