|
Witaj na stronach niepije.com.pl
Forum wsparcia, dla osób uzależnionych i współuzależnionych od alkoholu. Dawniej niepije.net
|
Dlaczego siebie za wszystko obwiniam? |
Autor |
Wiadomość |
zanamaja
|
Wysłany: Pią Wrz 02, 2011 17:05
|
|
|
Im dalej w las tym ciemniej
Im dłużej razem tym bardziej widoczna ròżnica zdań
Jego reakcja na moje odmienne zdanie na jakikolwiek temat to mocne trzaśnięcie drzwiami i już go nie ma
Powiedziałam aby tego nie robił bo jeszcze kilka razy to drzwi do wymiany, tynk już opadł wokòł drzwi a na mnie to nie robi wrażenia, pies tylko szczeka w takich sytuacjach.
Był przyzwyczajony bo ja zawsze uległa a tu od kilku miesięcy mam własne zdanie i potrafię go bronić.
A i śmiech miałam co nie miara, ziściło się to co przepowiadałam od kilku miesięcy, o czym mòwiłam jak załatwić a teraz jak trwoga to do kogo przybiegli? Właśnie
Pies ma inwazję pcheł i kleszczy, masakra, kudłate to to i ciężko go prać
Trochę jestem zła, trochę przerażona widzàc jak duże spustoszenie w jego mòzgu zrobił alkohol, bo to widać, kto go zna bardzo dobrze na codzień i prywatnie to zauważy, napisanie emaila, zebranie myśli, wykonanie prostego telefonu zajmuje kilka godzin, a ile nerwòw przy tym telefon służy do komunikacjia nie patrzenia w niego jak sroka w gnat
Dziś ma focha bo zrobił kawę, niosàc po drodze wylał na podłogę a ja zwròciłam uwagę aby to wytarł. Nie jestem jego służàca, sprzàtaczka, szanuję jego pracę i wymagam tego samego w stosunku do mnie.
W sumie to mu nie w smak, robię porzàdki z życiu, rozliczam i zamykam przeszłość a jemu to nie w smak bo wychodzà na jaw jego grzeszki, ale bez tego nie da się ruszyć do przodu.
Ale powinnam tak postępować już przed czterema laty.
Còż, lepiej pòźno niż wcale. |
|
|
|
 |
zanamaja
|
Wysłany: Śro Gru 12, 2012 14:22
|
|
|
Witam znajomków
dawno mnie tu nie było ale podczytuję Was czasem
a zjawiłam się tu aby życzyć Wam radosnych Świąt Bożego Narodzenia, pogody ducha i wiary w przyszłość
Trochę szybko ale nie wiem czy zjawię się tu przed tym magicznym dniem Narodzenia Pańskiego...
U nas wszystko wspaniale, nie pijemy, pracujemy, jesteśmy zdrowi a uśmiech z gąbki nam nie schodzi
 |
|
|
|
 |
bacha
Basia
Pomogła: 13 razy Wiek: 65 Dołączyła: 24 Mar 2010 Posty: 3204 Skąd: W-m
|
Wysłany: Śro Gru 12, 2012 20:27
|
|
|
Witaj Zaju ! ciesze sie ze sie odezwałaś :) za życzonka dzieki i równiez zycze Ci wesołych i spokojnych Świąt
Cytat: | U nas wszystko wspaniale, nie pijemy, pracujemy, jesteśmy zdrowi a uśmiech z gąbki nam nie schodzi | bardzo mnie to cieszy i oby tak dalej,tego własnie zyczę Ci na Nowy Roczek Zaju :) buziaczki |
_________________ Basia
http://www.youtube.com/wa...ture=plpp_video |
|
|
|
 |
jacek78
gadzet

Pomógł: 14 razy Wiek: 47 Dołączył: 26 Mar 2010 Posty: 4449 Skąd: Skawina
|
Wysłany: Śro Gru 12, 2012 23:37
|
|
|
zanamaja napisał/a: | dawno mnie tu nie było ale podczytuję Was czasem |
No to dobrze
Ja również życzę Ci wesołych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia |
_________________ Jacek AA
"Wszyscy wiedzą,że czegoś nie da się zrobić i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da i on to właśnie robi"
Albert Einstein |
|
|
|
 |
azull
Administrator Moderator

|
Wysłany: Czw Gru 13, 2012 09:37
|
|
|
I ja również, składam serdeczne życzenia spokojnych i trzeźwych dni świątecznych...
pozdro AA |
( ͡° ͜ʖ ͡°)
___________________________________________________ |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 5 |
|
|