|
Witaj na stronach niepije.com.pl
Forum wsparcia, dla osób uzależnionych i współuzależnionych od alkoholu. Dawniej niepije.net
|
Zadbaj o siebie ( kącik kobiecy i nie tylko) |
Autor |
Wiadomość |
jacek78
gadzet

Pomógł: 14 razy Wiek: 47 Dołączył: 26 Mar 2010 Posty: 4449 Skąd: Skawina
|
Wysłany: Nie Gru 30, 2012 21:30
|
|
|
Halinka napisał/a: | Nie możemy się ograniczać do zarabiania na czynsz, choć i taka praca jest już bardzo ciężka |
I pewnie będzie jeszcze cieższa
Halinka napisał/a: | Potrzebuję wyższego celu, aby czuć się szczęśliwą. |
Jestem nawet szczęśliwy ale jednak potrzebuje jakiegoś celu |
_________________ Jacek AA
"Wszyscy wiedzą,że czegoś nie da się zrobić i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da i on to właśnie robi"
Albert Einstein |
|
|
|
 |
Halinka
Siła spokoju.

Pomogła: 27 razy Wiek: 71 Dołączyła: 25 Mar 2010 Posty: 4469 Skąd: podkarpacie
|
Wysłany: Pon Gru 31, 2012 14:59
|
|
|
31 grudnia
Nie patrzę na rzeczy smutne, lecz na piękno tego świata. Wyjdź na zewnątrz, popatrz na drzewa, naciesz się przyrodą i blaskiem słońca. Staraj się czuć szczęśliwą i bezpieczną w Bogu.
Anna Frank
Nadszedł ostatni dzień roku. Co czujesz, gdy uświadamiasz sobie ten fakt? Czy był to dla ciebie dobry rok?
Każdy dzień w życiu oferuje nam powody do śmiechu i radości, niesie jednak również zmagania oraz wyzwania. Naszym zadaniem jest czerpanie ze wszystkiego, co najlepsze. Może nauczyłaś się w tym roku dbać o własne samopoczucie? To by było wspaniale, bo najważniejszą osobą w twoim życiu jesteś ty sama. Twoje życie jest niczym piękna czara, którą codziennie napełniasz na nowo licznymi przeżyciami i doświadczeniami.
Życzę ci szczęśliwego Nowego Roku.
Każdy dzień życia przynosi nowe możliwości. |
_________________ Halinka
Nie żałuj, nigdy nie żałuj, że mogłeś coś zrobić w życiu, a tego nie zrobiłeś. Nie zrobiłeś , bo nie mogłeś.
STANISŁAW LEM
 |
|
|
|
 |
Halinka
Siła spokoju.

Pomogła: 27 razy Wiek: 71 Dołączyła: 25 Mar 2010 Posty: 4469 Skąd: podkarpacie
|
Wysłany: Pon Gru 31, 2012 15:01
|
|
|
Uff, skończyłam przepisywać książkę z medytacjami na każdy dzień.
Jestem z siebie dumna, że się podjęłam i zrealizowałam do końca to zadanie , mimo,że czasami nie chciało mi się wchodzić na forum, zwłaszcza latem gdy byłam już zmęczona.
Jeśli ktoś coś skorzystał to się cieszę. |
_________________ Halinka
Nie żałuj, nigdy nie żałuj, że mogłeś coś zrobić w życiu, a tego nie zrobiłeś. Nie zrobiłeś , bo nie mogłeś.
STANISŁAW LEM
 |
|
|
|
 |
jacek78
gadzet

Pomógł: 14 razy Wiek: 47 Dołączył: 26 Mar 2010 Posty: 4449 Skąd: Skawina
|
Wysłany: Pon Gru 31, 2012 16:36
|
|
|
Halinka napisał/a: | Jeśli ktoś coś skorzystał to się cieszę. |
Ja napewno
dziękuje |
_________________ Jacek AA
"Wszyscy wiedzą,że czegoś nie da się zrobić i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da i on to właśnie robi"
Albert Einstein |
|
|
|
 |
bacha
Basia
Pomogła: 13 razy Wiek: 65 Dołączyła: 24 Mar 2010 Posty: 3204 Skąd: W-m
|
|
|
|
 |
dancia

|
Wysłany: Wto Sty 01, 2013 18:27
|
|
|
Halinko Twòj trud jak najbardziej się opłacił, bardzo Ci dziękuję, skorzystałam i napewno nie raz jeszcze skorzystam wracając do lektury tych mądrości |
_________________ "Człowiek jest wielki nie przez to, co ma, nie przez to, kim jest, lecz przez to, czym dzieli się z innymi" Jan Paweł II |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| Strona wygenerowana w 0,06 sekundy. Zapytań do SQL: 5 |
|
|