Strona Główna Witaj na stronach niepije.com.pl
Forum wsparcia, dla osób uzależnionych i współuzależnionych od alkoholu.
Dawniej niepije.net

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Moja historia
Autor Wiadomość
jacek78 
gadzet

Wysłany: Wto Kwi 29, 2014 21:08   

Tomek R napisał/a:
że wg niego za szybkie zrobienie kroków nie będzie właściwe

I tak się nie robi.Przynajmniej Ja tak nie robie.
Dla mnie program 12 kroków jest dla mnie programem na całe życie.Także myśle że nie pijąc program będe starał sie przerabiać i stosować.
azull napisał/a:
W 12 dni przerabia się wszystkie kroki, od rana do wieczora nic innego tylko intensywna praca nad Programem.

To jest właśnie to co piszę Azull.Już nieraz się przymierzałem aby zacząć prace na 12 krokach z kimś ale niemam jeszcze sponsora :-/ Nieraz właśnie słyszę o różnych warsztatach w temacie 12 kroków albo na grupach pracuje się intensywnie ale jakos niemoge znaleść albo czasu albo niedam rady :-/ No ale jak ktoś mi kiedyś powiedział, że -spokojnie.Czasu masz dużo, więc niema się gdzie spieszyć.Jak ty sie za kroki nie weźmiesz to kroki kiedyś sie same wezmą za mnie.
Narazie robie to spokojnie i bez pośpiechu
pozdrawiam <czesc>

"Wszyscy wiedzą,że czegoś nie da się zrobić i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da i on to właśnie robi"
Albert Einstein

Tomek R 

Wysłany: Pią Lip 04, 2014 12:41   

Witam wszystkich, wpadłem zobaczyć co u Was słychać <tany> Nie piję ponad 3 miesiące, biorę anticol. Odstawiłem leki psychotropowe. Czuję się całkiem nieźle chodzę na terapię i mityngi. Wpadam czasem na forum i podczytuję Was nie logując się na swoim nicku. Poza tym wszystko ok, dzieci rosną, żona coraz piękniejsza, no i wakacje wkrótce!!! Aha - przebiegłem półmaraton w całkiem niezłym jak dla mnie czasie - 2,05!!! Jestem na prawdę z tego dumny. Pozdrawiam wszystkich, życzę pogody ducha! Tomek

Odpowiedz do tematu