Moja historia |
Autor |
Wiadomość |
Mietek
Mietek

Pomógł: 23 razy Wiek: 75 Dołączył: 28 Mar 2010 Posty: 3734 Skąd: Grójec
|
Wysłany: Śro Cze 11, 2014 12:02
|
|
|
bacha napisał/a: | Pouzalalam sie troszke i jest okej |
I fajnie , teraz poczekam cierpliwie na przeczytanie; Znów odniosłam sukces i jestem z tego powodu radosna
Bacha |
_________________ % mnie nie zabiły, to znak, że mam jeszcze coś do zrobienia |
|
|
|
 |
bacha
Basia
Pomogła: 13 razy Wiek: 65 Dołączyła: 24 Mar 2010 Posty: 3204 Skąd: W-m
|
Wysłany: Śro Cze 11, 2014 14:15
|
|
|
Mietek napisał/a: | teraz poczekam cierpliwie na przeczytanie; Znów odniosłam sukces i jestem z tego powodu radosna | Tutaj Mieciu to akurat nie jestem zbytnia optymistka.Wiem ze moge sukcesu nie odniesc i zapewne tak sie stanie,ale wiezaj mi iz wroce nie mniej radosna niz wyjechalam.Przyjme wszystko .I wplynie to tylko i wylacznie na moja kieszen,a reszta pozostanie bez zmian :) pozdrowka i buziole Mieciu |
_________________ Basia
http://www.youtube.com/wa...ture=plpp_video |
|
|
|
 |
Halinka
Siła spokoju.

Pomogła: 27 razy Wiek: 71 Dołączyła: 25 Mar 2010 Posty: 4469 Skąd: podkarpacie
|
Wysłany: Śro Cze 11, 2014 20:01
|
|
|
A ja jestem pewna, że po rozprawie napiszesz, że jak zawsze strach ma wielkie oczy i jesteś z siebie dumna, że sobie poradziłaś.
Co tam teraz dla Ciebie takie spotkanie, skoro przebudowałaś całe swoje życie i masz wsparcie w rodzinie. |
_________________ Halinka
Nie żałuj, nigdy nie żałuj, że mogłeś coś zrobić w życiu, a tego nie zrobiłeś. Nie zrobiłeś , bo nie mogłeś.
STANISŁAW LEM
 |
|
|
|
 |
Mietek
Mietek

|
Wysłany: Czw Cze 12, 2014 21:45
|
|
|
Halinka napisał/a: | Co tam teraz dla Ciebie takie spotkanie, skoro przebudowałaś całe swoje życie i masz wsparcie w rodzinie. |
Dlatego właśnie napisałem tak, a nie inaczej
Pozdrawiam Was |
|
|
|
 |
bacha
Basia
|
Wysłany: Wto Cze 17, 2014 12:07
|
|
|
Witajcie.
No ja juz bilecik kupiony mam .Ciesze sie ze jade do kraju,jade na 2 tygodnie,wiec na pewno naladuje akumulatory na chociaz rok :)
Szkoda ze nie zachacze o Lichen,to jest jedyna smutna rzeczywistosc.Z reszta sobie poradze,mniej lub wiecej ale poradze.
Cieszy mnie to ze czekaja na mnie stesknione osoby,przyjaciolka i moje towarzyszki z grupy,a i pewnie nie tylko :) .Ciesze sie tez ze bede na kilu mityngach,bo postaram sie byc tam gdzie tylko bedzie mozliwe.
Halinka napisał/a: | Co tam teraz dla Ciebie takie spotkanie, skoro przebudowałaś całe swoje życie i masz wsparcie w rodzinie. | Tak jest Halinko,nie jest mi to straszne,samo stawienie czola tej sprawie,jak i zreszta innym sprawom mnie tam czekajacych,bo dzisiaj juz wiem ze sa to tylko sprawy do pozalatwiania,a nie problemy.Wsparcie rodziny mam i to jest cos WIELKIEGO i PIEKNEGO.
Nawet moj najmlodszy ,ktory do tej pory byl raczej nastawiony sceptycznie do moich poczynan i teo co bylo ich wynikiem,pogodzil sie z tym co sie stalo i juz mozna by powiedziec jestesmy duchowo wszyscy razem.To czego nauczylam sie przez te lata pozwala mi teraz isc przez zycie z poczuciem radosci i szczescia mimo wszystko.Az dech zapiera mysl ze czlowiek sam na wlasne zyczenie mial tyle strapien ze musial uderzyc o dno.Z corka uklada mi sie super,ona ma swoje zycie ,ja swoje,nie wchodzimy sobie w droge szanujac swoje poczynania i wybory,to tez jest piekne,bo jestem tu 4 miesiace a mam wrazenie ze tak blisko,tak szczerze nie bylam z nia odkad zaczela dorastac.Mysle iz obie przezywamy na nowo owe lata,jak by chcac nadrobic stracony czas.
Czuje czasami zmeczenie halasem,albowiem ze wzgledu na wiek chyba potrzebuje wiecej spokoju,ale to tez juz rozwiazalam,po prostu jak czuje zmeczenie,wychodze sobie na samotne spacery,ukladam mysli i ogolnie ciesze sie ze zyje.
Pozdrawiam wszystkich cieplutko :) Pogody Ducha zycze |
_________________ Basia
|
|
|
 |
dora
Moderator

Pomogła: 22 razy Dołączyła: 26 Mar 2010 Posty: 4423
|
Wysłany: Śro Cze 18, 2014 12:31
|
|
|
bacha napisał/a: | Ciesze sie ze jade do kraju,jade na 2 tygodnie,wiec na pewno naladuje akumulatory na chociaz rok :) |
Jeśli to ma być na Twoich starych smieciach...to mam wątpliwości czy akumulatorki dobrze przyjmą prad
Basiu bardzo się ciesze, ze wszystko się ulozylo i tryskasz pozytywna energia.
pozdrawiam i buziaczki posylam |
_________________ ...''Pomimo łez wciąż można biec, ale trzeba tego bardzo chcieć....''
 |
|
|
|
 |
bacha
Basia
|
Wysłany: Czw Cze 19, 2014 13:57
|
|
|
dora napisał/a: | Jeśli to ma być na Twoich starych smieciach...to mam wątpliwości czy akumulatorki dobrze przyjmą prad | haha Dorciu ja mysle iz akumulatorki dobrze przyjma prad,wiem ze nie bedzie lekko,ale tam w zasadzie na moich starych smieciach bede miala skad te energie czerpac.Wiesz nie bede tam sama,tam mam przyjaciol,przyjaciol ze szlaku,nawet jesli bedzie moment spadku energii to wiem gdzie jej szukac :) Pozdrowka i buziaczki rowniez |
_________________ Basia
|
|
|
 |
Halinka
Siła spokoju.

|
Wysłany: Pią Cze 20, 2014 14:38
|
|
|
Basiu, często jak Cię czytam to się uśmiecham, taka radość płynie z Twoich listów .i Udowadniasz, że zawsze, w każdym wieku można zmieniać swoje życie i to jest piękne.
Dziękuję |
Nie żałuj, nigdy nie żałuj, że mogłeś coś zrobić w życiu, a tego nie zrobiłeś. Nie zrobiłeś , bo nie mogłeś.
STANISŁAW LEM
 |
|
|
|
 |
Franiu
Moderator

Pomógł: 8 razy Wiek: 73 Dołączył: 24 Mar 2010 Posty: 2768 Skąd: D.G.
|
Wysłany: Nie Cze 22, 2014 19:02
|
|
|
Cytat: | Czuje czasami zmeczenie halasem,albowiem ze wzgledu na wiek chyba potrzebuje wiecej spokoju, |
Też mi staruszka się znalazła!!! |
_________________ "Przebaczenie jest dwukierunkową drogą, bo ilekroć przebaczamy komuś, przebaczamy również samemu sobie."
http://www.blok.rzsa.pl/ |
|
|
|
 |
bacha
Basia
|
Wysłany: Pon Cze 23, 2014 12:37
|
|
|
Cytat: | Basiu, często jak Cię czytam to się uśmiecham, taka radość płynie z Twoich listów .i Udowadniasz, że zawsze, w każdym wieku można zmieniać swoje życie i to jest piękne. | mile to co napisalas,bardzo mile,powiem Ci szczerze ze samej jest mi trudno uwierzyc w to co sie dzieje,ze ja to czynie.
Franiu napisał/a: | Też mi staruszka się znalazła!!! | hahahajak by nie bylo Franiu,ciszy mi jednak trzeba,mysle ze umiem ja sobie zafundowac :) staram sie sluchac siebie i potrzeby te spelniac,nie zawsze to wychodzi,bo z tym odczytywaniem swoich potrzeb ma dalej maly problem.Jest juz jednak duzo lepiej :)
Buziole i pozdrowka |
_________________ Basia
|
|
|
 |
bacha
Basia
|
Wysłany: Sob Cze 28, 2014 12:39
|
|
|
No to za godzinke bede sie kierowac w strone lotniska.
Klub kciuko-trzymaczy prosze o trzymanie kciukow za : szczesliwe ladowanie i abym uporala sie ze swoimi sprawami :)
To bedzie trudny czas,lecz wierze iz dam sobie rade.
Pozdrawiam cieplutko i serdecznie wszystkich |
_________________ Basia
|
|
|
 |
jacek78
gadzet

Pomógł: 14 razy Wiek: 47 Dołączył: 26 Mar 2010 Posty: 4449 Skąd: Skawina
|
Wysłany: Sob Cze 28, 2014 22:53
|
|
|
Możesz wylądować w Balicach, to Cię z lotniska odbiorę
Miłego spokojnego lotu życzę |
_________________ Jacek AA
"Wszyscy wiedzą,że czegoś nie da się zrobić i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da i on to właśnie robi"
Albert Einstein |
|
|
|
 |
Mietek
Mietek

|
Wysłany: Nie Cze 29, 2014 10:17
|
|
|
WYLĄDOWAŁAM!!!!!!<tany>
Witaj więc zatem na Ojczystej ziemi |
|
|
|
 |
bacha
Basia
|
Wysłany: Nie Cze 29, 2014 20:10
|
|
|
jacek78 napisał/a: | Miłego spokojnego lotu życzę | No i udalo sie :)
Mietek napisał/a: | WYLĄDOWAŁAM!!!!!! |
Mietek napisał/a: | WYLĄDOWAŁAM!!!!!!
Witaj więc zatem na Ojczystej ziemi |
Juz jestem na ojczystej ziemi.Powitanie bylo wzruszajace,mysle ze opisze to po powrocie.
Pozdrawiam juz z miejsca docelowego. |
_________________ Basia
|
|
|
 |
Halinka
Siła spokoju.

|
Wysłany: Pon Cze 30, 2014 14:41
|
|
|
bacha napisał/a: | Juz jestem na ojczystej ziemi |
Popatrz jak na dobrze wyszło, że masz jeszcze sprawy do pozałatwiania, inaczej by Cię teraz tutaj z nami nie było.
Wiem, że świat to globalna wioska, ale mimo wszystko czuję , że jesteś bliżej.
Odpoczywaj i łap ile możesz naszego klimatu. |
STANISŁAW LEM
 |
|
|
|
 |
|