Witajcie! |
Autor |
Wiadomość |
dorota
dorota

Pomogła: 1 raz Wiek: 50 Dołączyła: 21 Cze 2010 Posty: 218 Skąd: Lublin
|
Wysłany: Czw Lip 08, 2010 11:15
|
|
|
Wiem, że Wszyscy macie rację dlatego chociaż jestem czasem zrezygnowana to staram się nadal, bo wiem , że nie mogę inaczej.
A może jestem trudnym przypadkiem. |
_________________ Ważne jest to, żeby żyć w zgodzie z sobą, nikogo nie udawać i nie mieć potrzeby uciekania przed sobą, ani przed czymkolwiek... |
|
|
|
 |
jagna
|
Wysłany: Czw Lip 08, 2010 12:07
|
|
|
dorota napisał/a: | A może jestem trudnym przypadkiem. | Dorota! Prześledziłam Twoje posty i muszę powiedzieć ,że nie jesteś jedynym takim przypadkiem.Czytając Ciebie czuję siebie.Jestem dokładnie w tym samym miejscu co Ty.Nie jesteś sama.Ja Cię rozumiem |
|
|
|
 |
dorota
dorota

|
Wysłany: Czw Lip 08, 2010 12:23
|
|
|
Jagna dobrze mieć sprzymierzeńca bo myślałam, że nikt mnie nie rozumie. |
_________________ Ważne jest to, żeby żyć w zgodzie z sobą, nikogo nie udawać i nie mieć potrzeby uciekania przed sobą, ani przed czymkolwiek... |
|
|
|
 |
Mariusz

|
Wysłany: Czw Lip 08, 2010 12:24
|
|
|
dorota napisał/a: | A może jestem trudnym przypadkiem. |
Dobrze wiesz, że nie ma takich, ale wmówić można sobie wszystko jak się chce |
_________________ Brak śniegu to znak, że go nie ma . Co nie znaczy, że nigdy nie spadnie...
|
|
|
|
 |
dorota
dorota

|
Wysłany: Czw Lip 08, 2010 12:26
|
|
|
To prawda, więc może nie wmawiać sobie niczego a brać z życia pełnymi garściami. |
|
|
|
 |
Vieux Vasco

Pomógł: 1 raz Wiek: 50 Dołączył: 27 Cze 2010 Posty: 431 Skąd: francja
|
Wysłany: Czw Lip 08, 2010 12:36
|
|
|
dorota napisał/a: | To prawda, więc może nie wmawiać sobie niczego a brać z życia pełnymi garściami. |
no to ide sie zabrac za cos bo mi mozgownica sie przypali...
pelnymi garsciami |
_________________ s'il n'y en a pas de premier, il ne peut y en avoir un dixième |
|
|
|
 |
dorota
dorota

|
Wysłany: Czw Lip 08, 2010 12:57
|
|
|
Tak trzymaj. |
|
|
|
 |
|