Witam krzychu alkoholik |
Autor |
Wiadomość |
Mariusz

|
Wysłany: Sob Lip 10, 2010 22:41
|
|
|
No Krzychu 59 dni w trzeźwości |
_________________ Brak śniegu to znak, że go nie ma . Co nie znaczy, że nigdy nie spadnie...
|
|
|
|
 |
Vieux Vasco

Pomógł: 1 raz Wiek: 50 Dołączył: 27 Cze 2010 Posty: 431 Skąd: francja
|
Wysłany: Sob Lip 10, 2010 22:49
|
|
|
Mariusz napisał/a: | No Krzychu 59 dni w trzeźwości |
impnujace
ja jutro obchodze pierwsze 2 tygodnie dopiero, a trafilem na forum w pierwszych godzinach. dla mnie to az 2 tygodnie |
_________________ s'il n'y en a pas de premier, il ne peut y en avoir un dixième |
|
|
|
 |
Mariusz

|
Wysłany: Sob Lip 10, 2010 22:54
|
|
|
Vieux Vasco napisał/a: | dla mnie to az 2 tygodnie |
1000 lat zaczyna się od jednej joktosekundy.
Gratuluje Vieux Vasco |
_________________ Brak śniegu to znak, że go nie ma . Co nie znaczy, że nigdy nie spadnie...
|
|
|
|
 |
krzychu
krzychuaa
|
Wysłany: Sob Lip 10, 2010 23:02
|
|
|
ciesze sie , tyle odpowiedzi,nie samowite,a mialem sie oswoic,a teraz sie nie da |
_________________ witam krzychu alkoholik |
|
|
|
 |
kajadda

Pomogła: 16 razy Wiek: 57 Dołączyła: 26 Mar 2010 Posty: 3414 Skąd: katowice
|
Wysłany: Sob Lip 10, 2010 23:04
|
|
|
krzychu napisał/a: | tyle odpowiedzi,nie samowite,a mialem sie oswoic,a teraz sie nie da | ... dlaczego sie nie da? |
_________________ "Prawdziwy akt odkrycia nie polega na odnajdywaniu nowych lądów,lecz na patrzeniu na stare w nowy sposób." Marcel Proust |
|
|
|
 |
Mariusz

|
Wysłany: Sob Lip 10, 2010 23:07
|
|
|
krzychu napisał/a: | teraz sie nie da |
Krzychu, spokojnie, pisz jak byś dopiero się tu zarejestrował, nie musisz na wszystko zaraz odpisywać
Nikt tu się nigdzie nie spieszy. |
|
|
|
|
 |
krzychu
krzychuaa
|
Wysłany: Sob Lip 10, 2010 23:33
|
|
|
dzieki akumulatory naladowane na maksa milych spokojnych snow.vasco <czesc>bratnia duszo 9minut po moim post odezwales odezwales sie.trzymam kciuki.do juterka.mieciu dzieki tak jest latwiej.do juterka |
_________________ witam krzychu alkoholik |
|
|
|
 |
bodziu
Bloger

|
Wysłany: Nie Lip 11, 2010 12:42
|
|
|
Vieux Vasco napisał/a: |
jutro obchodze pierwsze 2 tygodnie dopiero, a trafilem na forum w pierwszych godzinach. dla mnie to az 2 tygodnie |
Vieux Vasko |
_________________ " nigdy nie wzniesiesz się ponad to, czemu nie chcesz spojrzeć w oczy" |
|
|
|
 |
kajadda

Pomogła: 16 razy Wiek: 57 Dołączyła: 26 Mar 2010 Posty: 3414 Skąd: katowice
|
Wysłany: Nie Lip 11, 2010 13:17
|
|
|
krzychu napisał/a: | akumulatory naladowane na maksa | ... ciesze się tylko uważaj żeby sie nie przegrzały.... |
_________________ "Prawdziwy akt odkrycia nie polega na odnajdywaniu nowych lądów,lecz na patrzeniu na stare w nowy sposób." Marcel Proust |
|
|
|
 |
jagna
|
Wysłany: Nie Lip 11, 2010 18:16
|
|
|
Vieux Vasco napisał/a: | ja jutro obchodze pierwsze 2 tygodnie dopiero, a trafilem na forum w pierwszych godzinach. | a ja na forum trafiłam jak jeszcze resztki % sączyłam Vieux Vasco napisał/a: | dla mnie to az 2 tygodnie | dla mnie też to jest AŻ 2 tygodnie i zobacz jak się cieszę Więc życzę Ci Krzychu żeby Twój staż w trzeźwości był zawsze dłuższy od mojego. Co nie znaczy,że zamierzam swój od początku zaliczać. Tylko pamiętaj 24h bez % |
|
|
|
 |
Franiu
Moderator

Pomógł: 8 razy Wiek: 73 Dołączył: 24 Mar 2010 Posty: 2768 Skąd: D.G.
|
Wysłany: Nie Lip 11, 2010 19:01
|
|
|
krzychu,
Te 2 tygodnie świadczą o tym że można żyć bez alkoholu,trzymaj się i 24h
pozdrawiam, |
_________________ "Przebaczenie jest dwukierunkową drogą, bo ilekroć przebaczamy komuś, przebaczamy również samemu sobie."
http://www.blok.rzsa.pl/ |
|
|
|
 |
Norbi
Norbi

|
Wysłany: Nie Lip 11, 2010 19:26
|
|
|
24 godziny w trzeżwości tego Wam wszystkim życzę,Wam się udało ,mi się udało -dzisiaj jest mój 1-dzień z reszty mojego życia,wczoraj było ,jutro będzie a dzisiaj dbam o to ,aby nie sięgnąć po pierwszy kieliszek.Trzeżwienie to nie jest łatwa droga,ale utrzymać trzeżwość-to jest łatwizna dla mnie jak się trzeżwieje na grupie i z grupą i ich programem ,sugestii na trzeżwienie.
Jagna Krzychu być może wydaje się Wam ,że jesteście na początku drogi,ten Wasz początek drogi jest dla mnie pomocą i przypomina mi o tym,że od tego wszystkiego mnie alkoholika dzieli tylko jeden kieliszek.Dla mnie jesteście Wielcy i cieszę się ,że Wam się tez udało,bo mnie się też kiedyś udało i staram się to pielęgnować |
|
|
|
 |
Krzysztof

|
Wysłany: Nie Lip 11, 2010 19:36
|
|
|
"....24 godziny w trzeżwości tego Wam wszystkim życzę,Wam się udało ,mi się udało -dzisiaj jest mój 1-dzień z reszty mojego życia,wczoraj było ,jutro będzie a dzisiaj dbam o to ,aby nie sięgnąć po pierwszy kieliszek.Trzeżwienie to nie jest łatwa droga,ale utrzymać trzeżwość-to jest łatwizna dla mnie jak się trzeżwieje na grupie i z grupą i ich programem ,sugestii na trzeżwienie......"
Norbi, czy Ty naprawdę wierzysz w to, że ktoś, kto zaczyna swoją drogę w trzeźwości, zrozumie COKOLWIEK z tej "nowomowy aowskiej" ?????
Przeczytaj to sam jeszcze raz.
pozdrawiam |
|
|
|
 |
Vieux Vasco

Pomógł: 1 raz Wiek: 50 Dołączył: 27 Cze 2010 Posty: 431 Skąd: francja
|
Wysłany: Nie Lip 11, 2010 19:38
|
|
|
Franciszek napisał/a: | Te 2 tygodnie |
to ja mam dzisiaj 2 tygodnie, Krzychu ma 60 dni
|
_________________ s'il n'y en a pas de premier, il ne peut y en avoir un dixième |
|
|
|
 |
Franiu
Moderator

Pomógł: 8 razy Wiek: 73 Dołączył: 24 Mar 2010 Posty: 2768 Skąd: D.G.
|
Wysłany: Nie Lip 11, 2010 20:07
|
|
|
Tobie też gratuluję,wytrwałości, |
_________________ "Przebaczenie jest dwukierunkową drogą, bo ilekroć przebaczamy komuś, przebaczamy również samemu sobie."
http://www.blok.rzsa.pl/ |
|
|
|
 |
|