Przesunięty przez: Mariusz Pią Gru 31, 2010 00:05 |
Krzysztofie masz specyficzny sposób udzielania dobrych rad |
Autor |
Wiadomość |
Halinka
Siła spokoju.

Pomogła: 27 razy Wiek: 71 Dołączyła: 25 Mar 2010 Posty: 4469 Skąd: podkarpacie
|
Wysłany: Czw Gru 30, 2010 22:36
|
|
|
Afia napisał/a: | tylko wyrażony w sposób dla mnie "ciężkostrawny" i mało zrozumiały. |
Mnie właściwie chodzi o ten sposób.
Ja zawsze wolę delikatniej i spokojniej, ale wiem też ,że to nie zawsze skutkuje . |
_________________ Halinka
Nie żałuj, nigdy nie żałuj, że mogłeś coś zrobić w życiu, a tego nie zrobiłeś. Nie zrobiłeś , bo nie mogłeś.
STANISŁAW LEM
 |
|
|
|
 |
dziadziunio
dziadziunio
Wiek: 64 Dołączył: 29 Mar 2010 Posty: 1248 Skąd: szczecin
|
Wysłany: Czw Gru 30, 2010 22:38
|
|
|
Mietek napisał/a: | A ja się zastanawiam czemu, czy też komu ten temat ma służyć. |
Masz rację Mieciu..Krzyśka przecież bronić nie trzeba, sam sobie da radę..Kobitki jak zawsze podczas zadymki się wspierają.....Gutkowi napewno to nie pomaga..więc w czym rzecz?.... |
_________________ ........................... poprzez nierozwagę, przeoczyłem chwilę w której wbrew zamysłom boskim, ze zwykłego pijaczka stałem się kimś kto chciał zamordować całe swoje wewnętrzne człowieczeństwo.......... |
Ostatnio zmieniony przez dziadziunio Czw Gru 30, 2010 23:02, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Afia
|
Wysłany: Czw Gru 30, 2010 22:55
|
|
|
Cytat: | Dziewczynki jak zawsze podczas zadymki |
Krzysiek,
ja co prawda nie identyfikuję się z określeniem "dziewczynki", ale jeśli takie lub w podobny sposób protekcjonalne podejście stosujesz wobec swojej kobiety w domu, to ja się bardzo dziwię, że ona w ogóle jakoś jeszcze z Tobą wyrabia.
A tak nawiasem mówiąc, chyba nie zrozumiałeś do końca, co napisałam w poście powyżej.
Przyznałam rację temu, co napisałeś Ty, jeszcze jak pamiętam na wiosnę, w innym miejscu.
Pozdrawiam,
Ania |
|
|
|
 |
dziadziunio
dziadziunio
|
Wysłany: Czw Gru 30, 2010 23:04
|
|
|
Rzeczywiście żle nazwałem,,, poprawiłem...przepraszam...
I nie o Tobie myślałem
Afia |
_________________ ........................... poprzez nierozwagę, przeoczyłem chwilę w której wbrew zamysłom boskim, ze zwykłego pijaczka stałem się kimś kto chciał zamordować całe swoje wewnętrzne człowieczeństwo.......... |
|
|
|
 |
Afia
|
Wysłany: Czw Gru 30, 2010 23:13
|
|
|
No teraz już bardziej mi się podoba Dzięki
A.
PS. A tak nawiasem, to faktycznie mogłam napisać swój post u Tomka, a nie tutaj - tyle że tamtego wątku dziś nie wyświetlałam, bo już jakoś ten mi się nawinął |
|
|
|
 |
dziadziunio
dziadziunio
|
Wysłany: Czw Gru 30, 2010 23:14
|
|
|
bużka....
dobrej nocy... |
|
|
|
 |
Mariusz

|
Wysłany: Pią Gru 31, 2010 00:04
|
|
|
Temat przenoszę do off topa, czyli "luźne rozmowy", nie jest to żadna historia alkoholika, wydaje mi się ona całkiem zbędna. |
_________________ Brak śniegu to znak, że go nie ma . Co nie znaczy, że nigdy nie spadnie...
|
|
|
|
 |
Karlarzysta
|
Wysłany: Pią Gru 31, 2010 19:38
|
|
|
Zycie nie bajka ,kazdy ma problemy i radzi sobie jak umie .Jeden obraza ,drugi pluje gdy trzeci sie usmiecha i wcale nad tym nie gluwkoje. |
|
|
|
 |
|